خبری سیاسی انتقادی اجتماعی


بررسی تأثیرات تحریم های غرب بر بخش هواپیمایی ایران، متهم شده دو فرد در آمریکا به جرم همکاری هسته ای با ایران، بازدارندگی سلاح های هسته ای آمریکا در مقابل توان هسته ای ایران، ابعاد جنگ سایبری آمریکا علیه ایران و ادامه بازتاب های رزمایش پیامبر اعظم- 7، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.
روزنامه «نیویورک تایمز» در مطلبی به بررسی تبعات منفی تحریم های غرب و به ویژه آمریکا، بر صنعت هواپیمایی و حمل و نقل هوایی ایران پرداخته است. نقطه محوری بحث این مطلب، اشاره ای به تجربه سال گذشته کاپیتان هوشنگ شهبازی در به زمین نشاندن هواپیمایی است که دچار نقص فنی شده بود. نیویورک تایمز از زبان کاپیتان شهبازی و شماری دیگر از افراد درگیر، به بیان آسیب هایی می پردازد که تحریم ها بر بخش هواپیمایی ایران وارد کرده و نیز تشکیل کمپینی بین المللی از سوی وی برای فشار بر دولت آمریکا جهت رفع این تحریم ها را مورد اشاره قرار داده است.

سایت شبکه خبری «بلومبرگ» از طرح اتهام علیه دو فرد در آمریکا به جرم نقض تحریم های آمریکا و همکاری در زمینه فناوری های هسته ای با ایران خبر داده است. به نوشته این سایت، این دو فرد که یکی تبعه چین و دیگری و تبعه ایران هستند، متهم به فروش اورانیوم و کبالت به ایران هستند و همچنین گفته شده اقلام دیگری از جمله سیم های آلیاژی را به ایران انتقال داده اند. این کار از طریق یک شرکت چینی انجام گرفته است. پرونده این دو فرد روز گذشته در دادگاه فدرال واشنگتن مورد بررسی قرار گرفته است.

«نشنال ژورنال»، سخنان ژنرال «رابرت کلر»، فرمانده ارشد واحد نبرد راهبردی ایالات متحده را درباره برنامه هسته ای ایران و واکنش های آمریکا در قبال آن منتشر کرده است. کلر گفته است سلاح های هسته ای آمریکا می تواند به عنوان ابزار نهایی، در مقابل ایران بازدارندگی ایجاد کند. وی ضمن اشاره به اینکه آمریکا در حال حاضر 2150 کلاهک هسته ای مستقر شده دارد، مدعی شده بود آمریکا می تواند از این کلاهک ها به عنوان عاملی بازدارنده استفاده کند تا اطمینان یابد ایران تهدیدی را متوجه همسایگانش نمی کند.

اما از سوی دیگر، واکنش های بین المللی به برگزاری رزمایش موشکی «پیامبر اعظم- 7» و آزمایش موشک های پیشرفته ایران در این رزمایش ادامه دارد. امروز نیز، روزنامه «دیلی استار» لبنان مطلبی را به نقل از «آسوشیتدپرس» منتشر کرده که همزمان در برخی روزنامه ها و سایت های خبری دیگر نیز بازتاب یافته است. در این مطلب بیان شده که رزمایش مذکور، نشانگر افزایش دقت و همچنین قدرت موشک های ساخت ایران بوده است. این مطلب پیش از این نیز در گزارشی از سوی وزارت دفاع آمریکا مورد تأیید قرار گرفته بود.

روزنامه «یدیعوت آحارانوت» با اشاره به موضوع حملات سایبری آمریکا علیه ایران، به بررسی ابعاد مختلف این حملات از زبان «دیوید آلبرایت»، رئیس موسسه علوم و امنیت بین المللی آمریکا پرداخته است. آلبرایت روز گذشته در مصاحبه ای مدعی شده بود جنگ سایبری علیه ایران تازه آغاز شده و می تواند ابعاد گسترده تری نیز به خود بگیرد. وی آشکارا در تلاشی برای بزرگنمایی تهدیدات سایبری آمریکا و زیر سوال بردن توان ایران برای بازدارندگی در مقابل تهدیدات سایبری، مدعی شده حملات سایبری، به علاوه انجام اقدامات معمول از سوی دستگاه های جاسوسی آمریکا، می تواند حتی به انفجار در برخی مراکز منجر شود.

به گزارش تابناک،در نهایت، صحبت های روز گذشته رئیس سازمان اطلاعات خارجی انگلیس (MI6) درباره ایران، همچنان در میان برخی مطبوعات بازتاب می یابد. صبح امروز، روزنامه «گالف تایمز» بحرین ضمن انتشار این سخنان، تیتر «تهران ظرف دو سال به بمب دست می یابد» را برای مطلب خود انتخاب کرده است. «جان سورز» مدعی شده بود ایران احتمالاً تا دو سال دیگر به سلاح هسته ای دست خواهد یافت. وی همچنین ادعا کرده بود مأموران سازمانش در سال 2008 از طریق عملیات های مخفی جلوی کسب بمب هسته ای از سوی ایران را گرفته اند.
نویسنده: حسین ׀ تاریخ: برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

با این حال آنهایی که بنا داشتند با عبور از مرز رقم های میلیاردی به لحاظ کمی تیم‌های قدرتمندی را برای لیگ دوازدهم ببندند؛ هرگز به این اعتراض‌ها توجه نکردند و بدون درنظر گرفتن قوانین محدود کننده‌ای مثل قانون سقف قرارداد، پای میز مذاکره با ستاره های فصل نقل و انتقالات نشستند.
فصل نقل و انتقالات پر فراز و نشیب و پرماجرای فوتبال ایران سرانجام پنج‌شنبه 22 تیر ماه به پایان رسید. در این مدت حرف و حدیث های زیادی بر سر مبالغی که تیم ها برای جذب بازیکنان هزینه کردند مطرح شد و علاوه بر ورزشکاران سایر رشته‌ها، حتی نمایندگان مجلس هم به این موضوع معترض شدند.

به گزارش امروزی ها تهران امروز نوشت: با این حال آنهایی که بنا داشتند با عبور از مرز رقم های میلیاردی به لحاظ کمی تیم‌های قدرتمندی را برای لیگ دوازدهم ببندند؛ هرگز به این اعتراض‌ها توجه نکردند و بدون درنظر گرفتن قوانین محدود کننده‌ای مثل قانون سقف قرارداد، پای میز مذاکره با ستاره های فصل نقل و انتقالات نشستند. در جمع 10 چهره گرانقیمت فصل نقل و انتقالات به ندرت با ارقام پایین تر از یک میلیارد تومان مواجه می شویم.

آنچه لیگ برتر فوتبال ایران را به لحاظ هزینه در کنار لیگ‌های پرزرق و برق کشورهای عربی حوزه خلیج فارس قرارمی‌دهد اما ناگفته پیداست که از نظر بازدهی و کیفیت خروجی کار هنوز فاصله‌های زیادی وجود دارد. 10 مرد گرانقیمت لیگ‌برتر روی هم رفته نزدیک به 16 میلیارد تومان خرج روی دست فوتبال دولتی ایران گذاشته اند.

1 - ژوزه مانوئل (پرسپولیس- 3/600/000/000): سرمربی پا به سن گذاشته پرتغالی پرسپولیس بدون تردید گرانقیمت‌ترین پدیده فصل نقل و انتقالات فوتبال بود. او ابتدا برای حضور در ایران پنج میلیارد تومان طلب کرد اما رایزنی های باشگاه پرسپولیس بر سر کم کردن این مبلغ سرانجام طرفین معامله را روی رقم سه میلیارد و ششصد میلیون تومان به توافق رساند. هرچند محمد رویانیان

می‌گوید پول ژوزه را با دلار 1200 تومانی پرداخت کرده و به همین دلیل رقم فوق با رقم واقعی تفاوت دارد.

2 - جواد نکونام(استقلال- 3/000/000/000): پیوستن او به استقلال هنوز قطعی نشده اما گفته می شود کار کاپیتان تیم ملی ایران با آبی ها به نقطه پایانی نزدیک شده و او امروز یا فردا قراردادش را در هیات فوتبال تهران ثبت می کند. استقلالی‌ها قصد دارند 500 هزار دلار به باشگاه اوساسونا بابت صدور رضایت نامه نکونام پرداخت کنند. این مبلغ در کنار پولی که نکونام از استقلال درخواست کرده رقم آبی پوش شدن او را به حدود سه میلیارد تومان می رساند. در صورت به وقوع پیوستن این اتفاق جوادنکونام گران‌ترین بازیکن تاریخ لیگ برتر فوتبال ایران لقب خواهد گرفت.

3 - سید جلال حسینی (پرسپولیس- 1/600/000/000): رقم پیشنهادی رویانیان به قدری اغوا کننده بود که مدافع ملی پوش درنگ نکرد و خیلی زود با تیم جدیدش قرارداد بست. رقم قرارداد سیدجلال حسینی با در نظر گرفتن مزایایی مثل یک دستگاه بی.ام.و X6 به یک میلیارد و ششصد میلیون تومان نزدیک می شود. حسینی برای انتخاب تیم جدیدش معمولا تا روزهای پایانی نقل و انتقالات صبر می‌کرد اما این بار مطمئن بود که هیچ تیمی رقم بالاتری را به او پیشنهاد نمی دهد.

4 - کریم انصاری‌فرد (پرسپولیس- 1/500/000/000) : پرسپولیس، استقلال و سپاهان خواهان او بودند اما باز هم رقمی که رویانیان پیشنهاد داد با آنچه سایر تیم ها روی میز گذاشته بودند قابل مقایسه نبود. انصاری فرد جوان به عنوان سهمیه بازیکنان زیر23 سال به پرسپولیس‌پیوست و صاحب یک میلیارد و پانصد میلیون تومان شد. مي توان گفت هيچ بازيكن ايراني در سن و سال او تاكنون با چنين رقمي به يك تيم داخلي نپيوسته بود. انصاري فرد بعد از امضاي قرارداد اعلام كرد از كودكي پرسپوليسي بوده و پول هيچ نقشي در اين انتخاب نداشته است!

5 - محمدرضا خلعتبري(سپاهان- 1/400/000/000): يكي از آخرين بازيكناني بود كه در فصل نقل و انتقالات با تيم جديدش به توافق رسيد. او ابتدا قصد داشت در امارات بماند اما عدم تمايل تيم هاي اماراتي در استفاده از بازيكن ايراني باعث شد بار ديگر به ليگ برتر برگردد. استقلال، پرسپوليس و سپاهان اين بازيكن را نشانه گرفته بودند و درنهايت تيم اصفهاني با پرداخت رقم باور نكردني يك ميليارد و چهارصد ميليون تومان او را به تور انداخت. به اين ترتيب خلعتبري بابت از دست دادن پيراهن تيم‌هاي كشورهاي عربي حداقل به لحاظ مالي متضرر نشد.

6 - محسن بنگر(پرسپوليس- 1/300/000/000): او و جلال حسيني كه روزهاي خوبي را در خط دفاعي سپاهان سپري كردند با هم با مديرعامل پرسپوليس به توافق رسيدند. رويانيان مصمم بود زوج خط دفاعي سپاهان را قرمزپوش كند و براي رسيدن به اين آرزو حاضر شد رقم نامتعارف يك ميليارد و سيصد ميليون تومان را به يك مدافع 32 ساله به‌نام محسن بنگر بپردازد. محسن بنگر يكي ديگر از بازيكناني بود كه به جاي بخشي از پول مبلغ قراردادش يك دستگاه بي.ام.و دريافت كرد.

7 - سيدمهدي رحمتي(استقلال- 1/000/000/000): يكي از معدود ستاره هاي فصل نقل و انتقالات بود كه به رغم در جيب داشتن پيشنهاد مالي بهتر از تيم هاي ليگ برتري تصميم گرفت در استقلال بماند. گفته مي‌شد باشگاه مس كرمان رقمي نزديك به دو ميليارد تومان را به دروازه‌بان شماره يك تيم ملي ايران پيشنهاد داده اما رحمتي در نهايت با يك ميليارد تومان در استقلال ماندگار شد. او بعد از ثبت قراردادش در هيات فوتبال تهران اعتراف كرد كه سقف قرارداد را رعايت نكرده است.

8 - امير قلعه نويي(استقلال- 1/000/000/000): پس از توافق با استقلال اعلام كرد به خاطر اين تيم از يك پيشنهاد بي سابقه در فوتبال ايران گذشته است. سرمربي فصل قبل تراكتورسازي ابتدا با مس كرمان سر ميز مذاكره نشست اما وقتي با چراغ سبز استقلال مواجه شد مزاياي حضور در اين تيم را به دريافت پول بيشتر ترجيح داد. رقم قرارداد قلعه نويي با استقلال 900 ميليون است كه در صورت قهرماني در ليگ و موفقيت در آسيا مبلغي به عنوان پاداش به آن افزوده خواهد شد.

9 - علي كريمي(پرسپوليس- 900/000/000): پس از توافق با باشگاه ظاهرا قرارداد سفيد امضا كرد و تعيين مبلغ را برعهده مديريت باشگاه گذاشت. رويانيان در گفت و گو با رسانه ها گفت علي كريمي قيمت ندارد و نمي توان هنر او را با پول سنجيد. كريمي در تيم ميلياردرها كمتر از يك ميليارد تومان گرفت و به حدود 900 ميليون تومان رضايت داد اما گفته مي شود قرار است او در برخي از فعاليت هاي تجاري باشگاه هم شريك شود.

10 - محمد قاضي(پرسپوليس- 850/000/000): اولين بازيكني بود كه به تيم كهكشاني پرسپوليس در ليگ دوازدهم پيوست. قرارداد قاضي با ذوب‌آهن به پايان رسيده بود و پيش‌بيني مي شد با توجه به جايگاه خوبي كه در تيم ملي به‌دست آورده خواهان زيادي داشته باشد. با اين حال پيشنهاد رويانيان آنقدر غافلگير كننده بود كه قاضي ترجيح داد در انتظار ساير پيشنهادها نماند. او با هشتصد و پنجاه ميليون تومان قرمزپوش شد.
 
کد مطلب : 163714
نویسنده: حسین ׀ تاریخ: برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

سنگ اين بناي كج اقتصادي در سال هاي پس از جنگ و به علت بي توجهي- و نه فقط كم توجهي- برخي مسئولان نسبت به آموزه هاي اصيل اسلامي و انقلابي و هشدارهاي پي درپي امام راحل(ره) و خلف حاضر او نهاده شد و اين بي توجهي تاكنون نيز ادامه داشته است.
 
 

حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان در سرمقاله امروز این روزنامه با عنوان "اين زنجيره چند حلقه دارد؟!" نوشته است:

۱- مي گويد ننويس! مي پرسم چرا؟! مي گويد كام مردم تلخ مي شود! مي گويم؛ كام مردم را كلان سرمايه داران مفت خور و مافياي حرام خوار اقتصادي تلخ مي كنند كه افسار پاره كرده و به جان مردم افتاده اند و با بهره گيري از شيپورهاي بيروني و برخي رسانه هاي داخلي، همه زشتي ها و پلشتي هاي حاصل از فساد اقتصادي خود را به حساب نظام مظلوم و مقدس جمهوري اسلامي مي نويسند.

از برادران رزمنده و پاكباخته سپاه است. سال هاي سال است كه او را از نزديك مي شناسم. بعد از سال ها مجاهدت در جبهه و پشت جبهه و در حالي كه در موقعيت هاي برجسته اي حضور داشته است، امروزه از مال دنيا غير از يك آپارتمان در يكي از محله هاي جنوب شهر تهران چيزي ندارد...

سخن كه به مافياي اقتصادي مي رسد و لكه سياهي كه سعي دارند بر سيماي پاك نظام بنشانند، با نگارنده همنوا مي شود و مي گويد؛ بنويس! بايد مردم بدانند كه ثروت هاي انبوه را چه كساني به كيسه بي انتهاي خود مي ريزند و در همان حال خروجي پلشت آن نظير گراني ها را به حساب ناكارآمدي نظام و مسئولان مي نويسند.

مي گويم آقاي «م-الف» از گردانندگان اصلي فلان روزنامه اقتصادي حامي فتنه ۸۸ است. او كه در دو كانون اقتصادي حساس وابسته به نظام حضور داشته و دارد، هم اكنون در يك پرونده فساد چند صد ميليارد توماني تحت تعقيب است و مي پرسم؛ چرا بايد فساد اقتصادي و حرام خواري او كه هيچ نسبتي با نظام ندارد در افكار عمومي به حساب نظام و يا ناكارآمدي مسئولان نظام مقدس جمهوري اسلامي نوشته شود؟!... مي گويد بنويس برادر! و مي نويسم؛

۲- اوايل دهه ۸۰ بود. چند تن از برادران عضو ارتش چند ده ميليوني حزب الله كه همه جا حضور دارند به كيهان آمدند و اسنادي ارائه كردند كه از بازگرداندن اموال مصادره شده يكي از كلان سرمايه داران رژيم شاه حكايت مي كرد. فقط يك قلم از اين اموال بالغ بر ۲۰۰ ميليارد تومان بود. صاحب اين اموال مصادره شده از عوامل برجسته انگليس و نماينده فرمايشي مجلس شاه بود كه علاوه بر غارتگري بيت المال در دوران ستم شاهي، برخي از كارگران زن كارخانه هاي تحت مالكيت و مديريت خود را نيز به اين علت كه تسليم مطامع حيواني او نشده بودند، به قتل رسانده بود. وقتي گزارش مختصر و سربسته اي از ماجراي مورد اشاره را به دست چاپ سپرديم، يكي از مسئولان محترم و بلندپايه وقت در تماس با كيهان از نگارنده براي حضور در يك جلسه و بررسي ماجرا دعوت كرد.

ايشان در آن نشست اظهار داشت كه با توجه به پرونده كلان سرمايه دار ياد شده و جنايات فراوان او، احتمال بازگرداندن اموال مصادره شده وي وجود ندارد و تاكيد كرد كه اين اقدام فقط با امضاي اينجانب امكان پذير است و بديهي است كه امضاء و موافقتي از سوي من در ميان نبوده است. نگارنده در اين هنگام از ميان اسنادي كه در اختيار داشت، برگه اي را به ايشان ارائه كرد كه مجوز بازگرداندن اموال مصادره شده آقاي «مهدي- م» بود و امضاي مسئول ياد شده زير آن برگه و سند رسمي قرار داشت.

مسئول مورد اشاره كه مي دانستيم در اين ماجرا كمترين دخالت- خداي نخواسته- سوئي نداشته است، از مشاهده امضاي خود يكّه خورده و تعجب كرد و براي اطمينان از جعلي نبودن امضاي خويش به وارسي آن پرداخت. ايشان بلافاصله وارد عمل شد و اموالي را كه در حال غارت شدن بود به بيت المال بازگرداند.

امضاي ايشان، اما چگونه پاي آن سند جاي گرفته بود؟!... اعتماد و اطمينان بي جا به برخي از اطرافيان؟! و يا...؟! هرچه بود، مسئول ياد شده، فقط مورد سوءاستفاده قرار گرفته بود بي آن كه قصد سوئي داشته باشد. يعني بيت المال را فلان سرمايه داران كلان به غارت مي برند ولي پيامد سوء آن در افكار عمومي به حساب نظام و مسئولان نظام نوشته مي شود!

۳- آقاي «م-ي»، فعاليت به اصطلاح اقتصادي خود را از دوران سازندگي و اصلاحات شتاب مي دهد. او يك ساختمان نيمه كاره را به مبلغ ۷۷ ميليارد تومان به يك نهاد مي فروشد و بعد از مدتي معلوم مي شود قيمت واقعي آن ۳۳ ميليارد تومان بوده است. اما، داستان به همين جا ختم نمي شود و در پي گيري هاي بعدي مشخص مي شود كه ايشان به اتفاق همكارانش همين ساختمان را به چند مركز دولتي و غيردولتي ديگر نيز فروخته اند!

او در معاملات ديگر نيز صدها ميليارد تومان به جيب زده است. سرانجام آقاي «م-ي» تحت تعقيب قرار گرفته و قرار مي شود كه اموال وي توقيف شود. ولي ايشان ۲ روز قبل از اقدام دستگاه قضايي، از تصميم مراجع ذيربط براي توقيف اموال خود مطلع مي شود!

چه كسي يا چه كساني او را از اين تصميم باخبر مي كنند؟! بي ترديد، كساني در اين ميان به دليل فريب خوردگي و ساده لوحي! و يا به دله دزدي، اين خبر را به گوش آقاي «م-ي» رسانده اند. شنيدني تر و صد البته تعجب آورتر آن كه آقاي «م-ي» در همين فاصله اندك دو روزه، بخش عمده اي از اموال خود را به نام آقاي «د-د» كه ظاهرا يك «وكيل» است، منتقل مي كند! چگونه در اين فاصله كوتاه موفق به انتقال آن همه اموال غيرمنقول مي شود؟!...

چه كساني در فاصله دو روز تمامي تشريفات قانوني و معمولا وقت گير و پر كش و قوس انتقال اموال را به آساني و با سرعت طي كرده و اموال آقاي «م-ي» را به نام آقاي «د-د» ثبت مي كنند؟! آقاي «م-ي» كه خود در فساد اقتصادي گرگ باران ديده است چگونه به آقاي «د-د» اعتماد مي كند؟ چه رابطه نانوشته اي اين دو مفسد اقتصادي را به هم پيوند داده است كه اولي از دبه كردن دومي نمي ترسد و دومي، خيال دبه كردن هم به ذهنش خطور نمي كند؟! آيا اين زنجيره فقط همين دو حلقه را دارد؟!

هم اكنون آقاي «م-ي» و جناب «د-د» مفت، مفت مي خورند و راست، راست راه مي روند! و خروجي فساد اقتصادي كلان آنها كه «گراني» و «فاصله طبقاتي» و فشار معيشتي به مردم و مخصوصا اقشار مستضعف جامعه، بخشي از آن است، ناجوانمردانه به حساب نظام مظلوم و مسئولان نوشته مي شود!

۴- آقاي «م-ك» تا سال ۱۳۵۸ در آمريكا بود. او بعد از ۵۸ وارد ايران مي شود. چه كسي او را مي شناسد و از سوابق وي باخبر است؟ خدا مي داند. «م-ك» پس از بازگشت به ايران مديرعامل يكي از كارخانه هاي بزرگ صنايع سنگين مي شود.

در دوران دولت سازندگي معاون يكي از وزارتخانه ها مي شود. در دوران دولت اصلاحات، معاون يكي از وزارتخانه هاي ديگر مي شود. در دوران دولت نهم نيز به معاونت يك وزارتخانه ديگرمنصوب مي شود!... تا آنجا كه مي دانيم هيچكس از مسئولان بلندپايه دولت هاي ياد شده از هويت واقعي او خبر ندارند! پس چه كسي يا كساني او را به مناصب مورد اشاره گمارده اند؟! آقاي «م-ك» نيز در گراني هاي اخير نقش بسيار موثري دارد و...

۵- در اين باره گفتني هاي ديگري نيز هست كه مي گذاريم و مي گذريم و در پايان اين وجيزه به همين اندازه بسنده مي كنيم كه سنگ اين بناي كج اقتصادي در سال هاي پس از جنگ و به علت بي توجهي- و نه فقط كم توجهي- برخي مسئولان نسبت به آموزه هاي اصيل اسلامي و انقلابي و هشدارهاي پي درپي امام راحل(ره) و خلف حاضر او نهاده شد و اين بي توجهي تاكنون نيز ادامه داشته است.

شايد تعجب كنيد ولي شواهد غيرقابل ترديدي در دست است كه نشان مي دهد مافياي اقتصادي و كلان سرمايه داران ياد شده از جمله عوامل پشت صحنه فتنه آمريكايي- اسرائيلي ۸۸ بوده اند و امروزه ضمن آن كه با دامن زدن به گراني ها، كيسه بي انتهاي خود را از ثروت هاي انبوه و بادآورده پر مي كنند، ايجاد نارضايتي در ميان مردم، نسبت دادن گراني ها به تحريم ها و نهايتا آب ريختن به آسياب دشمنان بيروني را دنبال مي كنند و صد البته در برخي مراكز نظام نيز نفوذ كرده اند و از رانت شماري از مسئولان مراكز ياد شده برخوردارند و عجيب آن كه اين روزها هشدار پي درپي و همراه با اسناد و شواهد غيرقابل ترديد دلسوزان به جاي اين كه طرد نفوذي ها از برخي مراكز حساس تصميم ساز و سياست پرداز را به دنبال داشته باشد، با بي خيالي، بي توجهي و بعضاً ناسزاگويي روبرو مي شود

نویسنده: حسین ׀ تاریخ: برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

بخشی از یک سند ویکی لیکس را به نقل از بی بی سی منتشر کرده است.

در این سایت به نقل از بی بی سی  آمده است:

 «انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال 1388 هم یکی از محورهای بحث مقام‌های اماراتی با مسؤولان آمریکایی بود که در آن اماراتی‌ها نظر خود را درباره نامزدهای اصلی انتخابات مطرح کردند. سندی محرمانه که تاریخ آن به 31 فرودین 1388 (20 آوریل 2009) بازمی‌گردد و آن را سایت ویکی لیکس منتشر کرده، نشان می‌دهد که مقام‌های اماراتی در خصوص ریاست جمهوری میرحسین موسوی به آمریکایی‌ها هشدار داده‌اند. این هشدار در ضیافت شام "محمد بن زاید" و "عبدالله بن زاید" به افتخار "تیموتی گایتنر" وزیر خزانه داری آمریکا اعلام شده است.»

بر این اساس، محمد بن زاید درباره انتخابات ایران می‌گوید: «میرحسین موسوی در زمینه زیاده طلبی‌های هسته‌ای هیچ تفاوتی با احمدی‌نژاد ندارد. هدف این دو مشترک است اما تاکتیک متفاوتی در پیش می‌گیرند.» او ادامه داده است: «احمدی‌نژاد خطرناک است اما همچون یک کتاب باز است که اسرارش هویداست، اما میرحسین موسوی این گونه نیست و اهدافش در پس چهره روشنفکرانه‌اش نهفته است.»

سایت جام نیوز در ادامه آورده است: بنگاه شایعه پراکنی انگلیس(بی بی سی) با انتشار اینگونه اخبار جهت دار کوشش می کند وجهه مخدوش میرحسین موسوی در ذهنیت ایرانیان را از همین رهگذر ترمیم نماید.

نویسنده: حسین ׀ تاریخ: برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

 

 فاطمه حقيقت جو كه كارنامه رنگيني! در مجلس ششم دارد و به آمريكا پناهنده شده، در نامه اي به نوري علا نوشته است؛ «با كمال تأسف بايد بگويم كه بسياري از ايرانيان از جمله تعداد قابل توجهي از نيروهاي سياسي ايراني خارج كشور، از جمله نيروهايي در انحلال طلبان، از رنج عمومي استبدادزدگي در كلام و عمل رنج مي برند و تفاوت اين بيماري و روحيأ استبداد و ديكتاتوري در بخشي از نيروهاي سياسي خارج كشور با مستبدين داخل كشور، در اين مي دانم كه حكومت فعلي در قدرت است و امكانات سركوب دارد بخشي از اپوزيسيون خارج كشور حكومت در اختيار ندارد... درماني براي اين درد روحيأ استبدادزدگي فراهم كنيد عزيز كوشندأ سكولار و دموكرات خواه!»

نوري علا هم در جواب او گفته است؛ «خدمت تان مي گويم كه شما حكم بيماري را پيدا كرده ايد كه خيال مي كند طبيب است و، در عين حال، بيماري خود را به ديگران نسبت مي دهد.»

دعواي اين دو از جايي شروع شد كه ظاهراً خاتمي به حقيقت جو گفته است: «وقتي من آبروي خود را در ميان مي گذارم و راي مي دهم شما در واشنگتن با نوري علا در يك كنفرانس شركت مي كنيد.» حقيقت جو هم براي تبرئه خودش از هم نشيني با نوري علا گفته؛ «اتفاقاً من هر هفته مشغول فحش خوردن از نوري علا هستم و كافي است كه در اين مورد به سايت او مراجعه كنيد.»

علا هم در واكنش به اين قضيه گفته سؤالات از پيش با حقيقت جو هماهنگ شده بوده و قصدشان تخريب او بوده است.

از لگدپراني هاي حقيقت جو و علا كه بگذريم، شكوه ميرزادگي هم در اعتراف نامه اي در سايت گويانيوز-معروف به سيانيوز- رسماً اعلام كرده اپوزيسيون خارجي متمدن نيست و اگر چوب قوانين سخت اروپا و آمريكا بالاي سرشان نبود، مثل لات ها شكم هم را سفره مي كردند!

وي در تشريح وضعيت اپوزيسيون مي نويسد: «وقتي يك قدم اين طرف تر مي آيم و مي بينم كه در فضاي بزرگي از اپوزيسيون چنين حكومت و پارلماني نيز، بين افرادي پشيمان از همكاري و يا گريخته از آن حكومت، يا افرادي تحصيل كرده و مدت ها در قلب كشورهاي پيشرفته و دموكرات زيسته، نيز ماجراي «بزن بزن» برقرار است، ديگر نمي شود متأثر نشد. بگيريم كه (شايد از ترس قوانين موجود در اين سرزمين ها) اين بزن بزن ها ديگر به صورت زد و خورد فيزيكي و گوش و دماغ كندن و هفت تيركشي انجام نمي شوند اما از طريق قلم و قدم و تهمت و ناسزا و بددهاني دمار از روزگار طرفين دعوا در مي آورند... هر كدام تعدادي بزن بهادر قلمي و گفتاري، با نام واقعي يا مستعار، هم دارند كه آن ها نيز تا مي توانند در تلويزيون ها و سايت ها و روزنامه ها مي گويند و مي نويسند و حتي به پدر و مادر و زن و دختر و پسر طرف ديگر نيز مي تازند.»

نویسنده: حسین ׀ تاریخ: برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

تیم آلفا سخنم با شماست

من دقیق نمی دانم توسط چه گروهی هک شدم اما با اینگونه کارها ی نمی توان بر روی حقایق سر پوش گذاشت و حال مشاهده می کنید بجای یک وبلاگ چندین وبلاگ ساختم و به شما نشان دادم که شما با پاشیدن مشتی خاک بر روی خورشید فروزان نمی توانید آنرا کدر یا خاموش کنید ، وبا اینکار شما دید افکار عمومی نسبت به رفتار شما منفی خواهد شد ، حال  هر شخص و یا کشوری که این کار را کرده باشد .

اما من دلیل اصلی هک کردن را می دانم و بدانید در آن خصوص بیشتر خواهم نوشت و ملت با شرف و مقتدر ایران به آنچه بخواهد می رسید چنانکه تا کنون نشان داده اند و ارزشی برای تصمیمات بین المللی قائل نیست و بدانید ما ملتی هستیم وقتی تصمیم به کاری بگیریم آن را بدون شک عملی می کنیم .

اما شما بر روی تار نما نوشته بودید که ایران را دوست دارید و متاسف هستید و پرچم ایران را هم در بالای سایت قرار دادید ، اما عملکرد ها و دشمنی های شما و همچنین توطئه ها چیز دیگری می گویند و این  با کلمات بازی است.

اما کاری انجام دادید که مرا در عزم خود مصمم تر کرد و نشان داد راهی که در پیش گرفتم درست بوده است .

ملت فهیم صبور ایران مرد عمل است و جوان ایرانی از همه طیف ها ، چه معتاد ، سوسولی به قولی یا بچه ننه ، و آنانکه مو های خود را به اشکال مختلف در می آورند و ......... همه آنها در موقع احساس خطر دشمنان مثل دماوند استوار و جان بر کف و بسیجی وار از استقلال و تمامیت ارضی و ناموس خود دفاع خواهند کرد ، چنانکه تا کنون نشان داد ه اند و بدانید با همت همین عزیزان بودکه بهپاد از آسمان به زیر کشیده می شود یا سایر پیشرفت های  شگرفی که در قلمرو علم و صنعت و تکنولوژی  صورت می گیرد ، وبا پشتکار آنان است که تا کنون در مقابل تمام توطئه ها ی شما پایداری نموده اند .

اما فرستاده وحی سر نوشت ما ایرانیان را مشخص فرمودند ، چون سخن ایشان از وحی الهام گرفته و بدون شک محقق خواهد شد و نمی توان با خالی کردن سطلی آب از دریا آنرا خشکاند .

نویسنده: حسین ׀ تاریخ: برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

نویسنده: حسین ׀ تاریخ: برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

طالبان با روی آوردن به شعرخوانی و موسیقی حماسی تلاش می‌کنند علاوه بر کسب اعتبار در میان مردم، نیروهای تازه‌ای را به سوی خود جذب کنند.

در آستانه خروج نیروهای خارجی از افغانستان به حمایت از شعرخوانی در افغانستان روی آورده‌اند تا از این طریق بتوانند بر روی مردم تأثیر گذاشته و آن‌ها را با خود همراه کنند.



پایگاه خبری "بی‌بی‌سی" اردو با انتشار گزارشی در این زمینه نوشت: با اینکه طالبان در دوران حکومت خود در افغانستان به شدت با هر نوع موسیقی مخالفت می‌کردند، تعجب‌آور است که در حال حاضر از شاعری و موسیقی حمایت می‌کنند.

در ادامه این گزارش آمده است: درست زمانی که ناتو اعلام کرده تا سال ۲۰۱۴ میلادی از افغانستان خارج می‌شود، شبه‌نظامیان طالبان در تلاش هستند با استفاده از شعر و موسیقی حماسی که اغلب داستان جنگجویان افسانه‌ای و وطن‌پرست را بیان می‌کند، اعتبار خود را در میان مردم افغانستان بازیابند.

بر اساس این گزارش، با اینکه طالبان با موسیقی مخالفت می‌کردند، اما به مرور زمان پی برده‌اند موسیقی و خوانندگی جزء فرهنگ افغانستان بوده و در حال گسترش است.

"قرن‌ها است که مردم افغانستان جنگجویان را با سرودن شعر‌های حماسی به نبرد با دشمنان ترغیب می‌کنند."

بی‌بی‌سی با انتشار جمله بالا نوشت: جنگجویان محلی و طالبان اطمینان دارند که می‌توانند از شعر‌های حماسی به عنوان شعار استفاده کرده و با تحت تأثیر قرار دادن مردم نیروی تازه‌ای را به سوی خود جذب کنند.

طالبان در اوایل سال جاری میلادی یک وب‌سایت جدید با نام "تارانی" در شبکه اینترنت ایجاد کرد که در این سایت شعر هزاران شاعر که شعر‌های مورد نظر طالبان را سروده‌اند‌، جمع‌آوری شده و در اختیار بازدیدگنندگان قرار گرفته است.

تارانی به معنای شعر حماسی با عواطف انسانی می‌باشد.

علاوه بر این وب سایت، کتاب شعر طالبان به زبان انگلیسی، "پشتو" و "دری" نیز ترجمه شده است که به گفته طالبان، در زمان مناسب در اختیار افکار عمومی قرار می‌گیرد.

استفاده از شعر برای ترغیب جنگجویان موضوع تازه‌ای در افغانستان نیست، بلکه گروه‌های مسلح افغان در دوران جنگ با شوروی سابق نیز از شعر‌هایی با محتوای وطن‌پرستی و مذهب استفاده می‌کردند.

طالبان از سال ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۱ میلادی، طی پنج سال دوران حکومت خود در افغانستان، افرادی را که به اجرای موسیقی پرداخته و یا موسیقی گوش می‌کردند به شدت مجازات می‌کردند.

در عین حال این گروه از شاعرانی که بدون استفاده از موسیقی و ضرب‌آهنگ، اشعار را با صوت زیبا می‌خواندند، حمایت می‌کردند.

پایگاه خبری بی‌بی‌سی در ادامه این گزارش بیان می‌دارد که با این حال طالبان از آن زمان تا کنون تغییرات زیادی کرده‌اند و مانند گذشته با موسیقی مخالفت نمی‌کنند و بیشتر موسیقی‌های مورد علاقه مردم افغانستان و طالبان در پاکستان ساخته می‌شود و سپس در افغانستان اقتباس‌های زیادی از این موسیقی صورت می‌گیرد.

طالبان برای انتشار این ترانه‌ها از تلفن و بلوتوث استفاده می‌کنند.

پروفسور "قبله ایاز" استاد دانشگاه "پیشاور" در مصاحبه با بی‌بی‌سی اردو ابراز داشت: شعر طالبان در جذب افراد به این گروه بسیار مؤثر است، زیرا این گروه از اشعاری ساده که برای مردم عادی قابل فهم است استفاده می‌کنند و این موضوع بر احساسات مردم اثر گذار بوده موجب همدردی آنان با طالبان می‌شود.

شاعر مشهور پشتو "خوشحال خان ختک" با سرودن شعرهای حماسی، کاری کرد که پشتون‌ها برای جنگیدن با مغولان با یکدیگر متحد شوند که از این موضوع به خوبی می‌توان به تأثیر شعر بر روحیه جنگ‌آوری مردم این منطقه پی‌برد.

مسئول بخش امنیتی ناتو نیز در این زمینه گفت: اگر طالبان توانسته‌اند بر بخش‌هایی از افغانستان مسلط شوند و بر مردم تأثیر‌گذار باشند، فقط به علت خشونت این گروه است و طالبان مردم را تهدید می‌کنند که در صورتی که به موسیقی گوش فرا دهند توسط آنان مجازات می‌شوند.

یک روستایی اهل ولایت "ننگر‌هار" در ارتباط با شعرخوانی و موسیقی در این ولایت افغانستان گفت: طالبان هشدار داده‌اند که مردم روستایی به جای گوش فرا دادن به موسیقی و ترانه فقط به شعر‌های حماسی طالبان گوش دهند و در غیر این صورت به شدت مردم را مجازات می‌کنند.

این در حالی است که "حاجی محبوب" اهل ولایت "غزنی" افغانستان نیز بیان کرد: طالبان تلفن همراه مردم را به شیوه‌های مختلف بررسی می‌کنند تا مبادا مردم به برخی از موسیقی‌هایی که مد نظر طالبان نیست روی بیاورند.

نویسنده: حسین ׀ تاریخ: برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

تصاویر عجیب: سوت و کف و فریاد بازیگران در یک مراسم ختم!

 مراسم یادبود مرحوم حمید سمندریان در تئاتر شهر- 22 تیر 1391

 

 


 

نویسنده: حسین ׀ تاریخ: برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

رييس ستادكل نيروهاي مسلح خطاب به دولت آمريكا گفت: اوباما نياز جدي دارد در سياست‌ خارجي خود تجديدنظر كند. براين اساس وزير خارجه وي، خانم كلينتون بايد به فكر دوران بازنشستگي خود باشد كه به نظر مي‌رسد مدت‌هاست از زمان آن گذشته است.

سرلشگر فيروز آبادي بابيان اين مطلب، افزود: امروز طرح كوفي عنان، نماينده سازمان ملل، مورد قبول جامعه بين‌المللي است و وظيفه كشورهاي مسلمان همسايه سوريه ايجاب مي‌كند دست از حمايت تروريست‌ها بردارند.

اين عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه بيان داشت: ملت سوريه نشان داده كه مصمم است از حاكميت خود و بقاي جبهه مقاومت در مقابل صهيونيست‌هاي اشغالگر حمايت كند. طبيعي است بازگشت آرامش به سوريه، منافع مردم سوريه را تامين خواهد كرد و كشورهاي اسلامي و امت مسلمان به فرصت‌هاي جديدي دست خواهند يافت.

وي خطاب به حاميان تروريست‌ها تاكيدكرد: تركيه و اردن بايستي مرز‌هاي خود رابه روي تروريست‌ها ببندند و بيش از اين امنيت و حيثيت خود را در گرو خواسته‌هاي رژيم صهيونيستي قرار ندهند

نویسنده: حسین ׀ تاریخ: برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

صفحه قبل 1 ... 5 6 7 8 9 ... 14 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , 2060.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com

مترجم سایت